Sportscholen Wijk bij Duurstede

Top 12 sportscholen in Wijk bij Duurstede

Compleet overzicht van alle sportscholen in Wijk bij Duurstede en omgeving

In Wijk bij Duurstede zijn 12 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Wijk bij Duurstede?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede is een plaats in de provincie Utrecht en telt in 17465 inwoners, bestaande uit 8572 mannen en 8893 vrouwen, verdeeld over 7118 huishoudens. Per 3559 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 12 sportscholen in Wijk bij Duurstede en omgeving