Zoeken op je postcode

U bevindt zich hier:    

Sport Centrum Oxygene

7.7 / 10.0
(3 stemmen)
Heidepad 71
8091GR Wezep
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0383759967
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@oxygenesports.nl
52.464776.00657
3 3.8538961038961 7 7.7
Gemiddelde waardering uit 3 stemmen

Kenmerken

Soorten training:
Aerobics
Conditie
Gewichten
Groepslessen
Pilates
Yoga
Zumba

Reviews

Plaats een review
|
Fijne sfeer en goede service
Voor mij is het iedere keer een beetje thuiskomen. Ik heb niet altijd veel zin om weer te gaan sporten, maar zodra ik in de sportschool ben, ben ik blij om er te zijn. Het is altijd een welkom gevoel en de kleinschaligheid vind ik erg prettig.
Persoonlijke sfeer Goede service Mooi pand
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede. Begeleiding
Ik ben zo geweldig geholpen na mijn blessure. Er is een sportmasseuse (niet duur) en ze heeft me fantastisch geholpen. Daarnaast heb ik een nieuw schema gekregen, waarmee ik binnen de kortste tijd toch weer helemaal hersteld ben.
Begeleiding en klantvriendelijkheid Prachtig pand met sfeer
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Fantastische sportcentrum in Wezep
Ik heb net over een jaar lang getrained bij Oxygene en was heel verbaasd te horen hoe hier over de sportcentrum wordt geschreven! Ondanks dat ik moeite heb met het negatieve taalgebruik van de mevrouw hierboven, wil ik graag kwijt dat ik het sportcentrum erg netjes en schoon vind. Niet alleen zijn er heel vriendelijke personeelsleden (hele leuke bedrifleidter :)), maar ik kreeg een hartslag meter, gratis 30 min zonnebank kuur en een massage als onderdeel van mijn inschrijving !! Ik ken geen ander sportcentrum in Nederland waar dit gebeurd. Er is weliswaar soms geen begeleiding in de fitness, maar zoals ik het begrepen heb, moeten klanten een afspraak maken voor een proefles of om een schema te maken en dat is mij altijd gelukt. Er wordt wel heel goed op de klanten gelet en de apparatuur werkt prima, is schoon en goed onderhouden. Er zijn geen beeld schermen, maar dat vind ik prima want ik ga om te sporten en niet tv te kijken.
Klien schalig, all in prijs (groeupslessen, fitness en sauna), aanganame sfeer en relatief lage prijs vooral bij een ochtend en gezinsabonnement
"Wannabe" body builders met piep klein spieren en harde stemmen.... Jeugd fitness vroeg in de avond openingstijden mogen wat ruimer
Waardering:
4.0 8.0
|
Mooi en gezellig sportcentrum
Ik sport al een tijdje bij Oxygene en vind het een mooi gebouw en eigenlijk ben ik blij dat de baas(geldwolf !?) met veel moeite gezorgd heeft dat het niet afgebroken is. Het sportcentrum bestaat al 14 jaar in Wezep en heeft veel trouwe leden. Mijn opa heeft er vroeger nog op school gezeten!!! Het is er gezellig, de meiden zijn altijd in voor een praatje en toen ik me ingeschreven heb, ben ik volgens afspraak getest en is er een schema gemaakt waarmee ik veel afgevallen ben. De groepslessen zijn niks voor mij, maar de fitness en de (gratis !)sauna en zonnenbank wel!
goede begeleiding, gezelligheid, fijne douches en gratis sauna
kleine fitness
Waardering:
4.0 8.0
|
spining fanaat!
Ik ben al 4 jaar lid van Oxgene en dat met heel veel pleier. Ik spin 2 avonden in de week, daarna ga ik nog even fitnessen en met een gezellig clubje de sauna in. Ik heb samen met mijn vrouw en 3 kinderen een familie abonnement en dat is erg voordelig. Mijn vrouw en kinderen vinden vooral de groepslessen erg leuk!! Naar het sportcentrum gaan is voor ons gezin een avondje uit. Ik hoop dat er nog veel positieve recensies op deze site komen te staan, want ik zou het heel naar vinden als een stelletje kloothommels de sportschool omzeep helpen met niet onderbouwde kritieken! Dus ga zo door Oxygene!!
Voordelig familie abonnement, goede en welkome sfeer, alle extra's die zijn verbonden aan het abonnement
Ik zou wat vaker spinning les willen hebben van de eigenaar :) Maar ik ben heel tevreden hoor Esmeralda!!
Waardering:
5.0 10.0
|
Onfatsoenlijke service
De sportschool ziet er slecht uit, klusjes zijn nooit afgemaakt, apparatuur wordt niet onderhouden. De eigenaar is nooit aanwezig en als die dat wel is, is die met andere dingen bezig dan het sportcentrum. Het sportcentrum wordt gerund door meiden tussen de 16-30 jaar die niet allemaal een sportopleiding hebben. Afspraken worden hier nooit nagekomen en de sportschool is ontzettend duur en je krijgt totaal GEEN service. Conclusie: ga NIET naar deze sportschool, tenzij u graag uw geld weggooid aan geldwolf!
-de meiden achter de balie zijn vriendelijk
-prijs kwaliteit verhouding zeer teleurstellend -dure sportschool terwijl je geen begeleiding krijgt -sportschool is nog niet af (denk aan plinten die nog gelegd moeten worden en muren die geverfd moeten worden) -apparatuur is verouderd en slecht onderhouden -afspraken worden nooit nagekomen -de eigenaar is nooit aanwezig -de eigenaar is een een geldwolf, daarom ontzettend prijzig inschrijfgeld en contributie terwijl hij er NIKS voor terug doet
Waardering:
1.0 2.0
|
Waardeloze sportschool
Echt waardeloos, verouderde apparatuur die niet onderhouden is en ook nog eens geen begeleiding voor een veel te hoge prijs
geen
Te veel
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

PD Fitness Wezep(8.2/10.0)0km
Wezep - Heidepad 71
 
 
Studio Vital(8.0/10.0)1.1km
Wezep - Rondweg 9B
 
 
Sanitas Personal Training(8.2/10.0)3.2km
Hattem - Hessenweg 80
Soort fitness: Fitness-centra, Sportschool
Soorten training: Afvallen, Conditie
 
 
Your Health(6.6/10.0)7.2km
Zwolle - Lubeckplein 68
Na de zomer geopend....meer...
Soort fitness: Bedrijfsfitness, Cardio fitness, Fitness algemeen, Fitness-centra
Soorten training: Cardio, Conditie, Gewichten, Kracht training, Spinning
 
 
Wellness Centrum Zwolle(8.0/10.0)7.2km
Zwolle - Ministerlaan 206
 
 
Sport en Gezondheidscentrum "Contour"(8.2/10.0)7.4km
Oldebroek - Van Sytzamalaan 11
Soort fitness: Sportcentrum, Sportschool
Soorten training: Buikspieren, Circuittraining, Cycling, Overgewicht, Vetverbranding, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Heerenbroek - Elburg - Epe - Genemuiden - Hattem - Heerde - Ijsselmuiden - Kampen - Oldebroek - Zwolle
Fitness Spot maakt onderdeel uit van XindMedia - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden fitnesscentrum - Contact