Sportscholen ‘s-Hertogenbosch

Alle 25 sportscholen in ‘s-Hertogenbosch

Compleet overzicht van alle sportscholen in ‘s-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch zijn 25 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in 's-Hertogenbosch?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een plaats in de provincie Noord-Brabant en telt in 153602 inwoners, bestaande uit 75303 mannen en 78299 vrouwen, verdeeld over 71320 huishoudens. Per 2853 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van alle 25 sportscholen in ‘s-Hertogenbosch