Sportscholen Rotterdam-Albrandswaard

Top 10 sportscholen in Rotterdam-Albrandswaard

Compleet overzicht van alle sportscholen in Rotterdam-Albrandswaard en omgeving

In Rotterdam-Albrandswaard zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Rotterdam-Albrandswaard?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Rotterdam-Albrandswaard

Rotterdam-Albrandswaard is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 25141 inwoners, bestaande uit 12496 mannen en 12645 vrouwen, verdeeld over 11428 huishoudens. Per 11428 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Rotterdam-Albrandswaard en omgeving