Sportscholen Pernis Rotterdam

Top 10 sportscholen in Pernis Rotterdam

Compleet overzicht van alle sportscholen in Pernis Rotterdam en omgeving

In Pernis Rotterdam zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Pernis Rotterdam?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Pernis Rotterdam

Pernis Rotterdam is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 4789 inwoners, bestaande uit 2361 mannen en 2428 vrouwen, verdeeld over 2177 huishoudens. Per 2177 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Pernis Rotterdam en omgeving