Sportscholen Ouderkerk aan de Amstel

Top 10 sportscholen in Ouderkerk aan de Amstel

Compleet overzicht van alle sportscholen in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving

In Ouderkerk aan de Amstel zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Ouderkerk aan de Amstel?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk aan de Amstel is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt in 7955 inwoners, bestaande uit 3849 mannen en 4106 vrouwen, verdeeld over 3227 huishoudens. Per 3227 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Ouderkerk aan de Amstel en omgeving