Sportscholen Nieuwerkerk a/d IJssel

Top 13 sportscholen in Nieuwerkerk a/d IJssel

Compleet overzicht van alle sportscholen in Nieuwerkerk a/d IJssel en omgeving

In Nieuwerkerk a/d IJssel zijn 13 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Nieuwerkerk a/d IJssel?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 21648 inwoners, bestaande uit 10720 mannen en 10928 vrouwen, verdeeld over 8795 huishoudens. Per 2932 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 13 sportscholen in Nieuwerkerk a/d IJssel en omgeving