Sportscholen Nieuwendijk (NB)

Top 10 sportscholen in Nieuwendijk (NB)

Compleet overzicht van alle sportscholen in Nieuwendijk (NB) en omgeving

In Nieuwendijk (NB) zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Nieuwendijk (NB)?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Nieuwendijk (NB)

Nieuwendijk (NB) is een plaats in de provincie Noord-Brabant en telt in 3465 inwoners, bestaande uit 1706 mannen en 1760 vrouwen, verdeeld over 1269 huishoudens. Per 1269 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Nieuwendijk (NB) en omgeving