Sportscholen Nieuw-Lekkerland

Top 12 sportscholen in Nieuw-Lekkerland

Compleet overzicht van alle sportscholen in Nieuw-Lekkerland en omgeving

In Nieuw-Lekkerland zijn 12 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Nieuw-Lekkerland?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Nieuw-Lekkerland

Nieuw-Lekkerland is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 9270 inwoners, bestaande uit 4726 mannen en 4544 vrouwen, verdeeld over 3268 huishoudens. Per 1634 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 12 sportscholen in Nieuw-Lekkerland en omgeving