Sportscholen Nieuw- en Sint Joosland

Top 11 sportscholen in Nieuw- en Sint Joosland

Compleet overzicht van alle sportscholen in Nieuw- en Sint Joosland en omgeving

In Nieuw- en Sint Joosland zijn 11 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Nieuw- en Sint Joosland?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Nieuw- en Sint Joosland

Nieuw- en Sint Joosland is een plaats in de provincie Zeeland en telt in 1350 inwoners, bestaande uit 671 mannen en 679 vrouwen, verdeeld over 596 huishoudens. Per 596 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 11 sportscholen in Nieuw- en Sint Joosland en omgeving