Sportscholen Krimpen aan de Lek

Top 10 sportscholen in Krimpen aan de Lek

Compleet overzicht van alle sportscholen in Krimpen aan de Lek en omgeving

In Krimpen aan de Lek zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Krimpen aan de Lek?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 6546 inwoners, bestaande uit 3220 mannen en 3326 vrouwen, verdeeld over 2840 huishoudens. Per 2840 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Krimpen aan de Lek en omgeving