Sportscholen Klazienaveen-Noord

Top 10 sportscholen in Klazienaveen-Noord

Compleet overzicht van alle sportscholen in Klazienaveen-Noord en omgeving

In Klazienaveen-Noord zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Klazienaveen-Noord?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Klazienaveen-Noord

Klazienaveen-Noord is een plaats in de provincie Drenthe en telt in 4893 inwoners, bestaande uit 2376 mannen en 2517 vrouwen, verdeeld over 2093 huishoudens. Per 2093 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Klazienaveen-Noord en omgeving