Sportscholen Huis ter Heide Bosch en Duin

Top 10 sportscholen in Huis ter Heide Bosch en Duin

Compleet overzicht van alle sportscholen in Huis ter Heide Bosch en Duin en omgeving

In Huis ter Heide Bosch en Duin zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Huis ter Heide Bosch en Duin?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Huis ter Heide Bosch en Duin

Huis ter Heide Bosch en Duin is een plaats in de provincie Utrecht en telt in 8450 inwoners, bestaande uit 4018 mannen en 4432 vrouwen, verdeeld over 3207 huishoudens. Per 3207 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Huis ter Heide Bosch en Duin en omgeving