Sportscholen Hoogvliet Rotterdam

Top 14 sportscholen in Hoogvliet Rotterdam

Compleet overzicht van alle sportscholen in Hoogvliet Rotterdam en omgeving

In Hoogvliet Rotterdam zijn 14 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Hoogvliet Rotterdam?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 34065 inwoners, bestaande uit 16308 mannen en 17757 vrouwen, verdeeld over 15545 huishoudens. Per 3886 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 14 sportscholen in Hoogvliet Rotterdam en omgeving