Zoeken op je postcode

Health Spa International

7.4 / 10.0
(2 stemmen)
de Savornin Lohmanplein 7
2566AA Den Haag
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: 070323.56.29
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@healthspa.nl
52.06714.245265
2 3.7262773722628 2 7.4
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Health Spa Wellness bestaat sinds 1975 en is in de loop der tijd uitgegroeid tot één van de grotere sportcentra in de regio.
Gelegen tussen Kijkduin en het Haagse centrum, onder het winkelcentrum aan het De Savornin Lohmanplein biedt Health Spa haar klanten een breed programma aan mogelijkheden om te sporten en te ontspannen.

Lounge bar en receptie
Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen door onze medewerkers in de loungebar / receptie. U kunt direct gaan sporten of gebruik maken van sauna / zwembad. Maar u kunt ook genieten van de gezelligheid samen met de andere leden onder het genot van een hapje of een drankje.  

Vakbekwame begeleiding
Onze medewerkers staan altijd klaar om klanten te begeleiden. Dat kan een vraag zijn over het gebruik van de apparatuur, een vraag over voeding of zelfs het doen van een health checkup (op afspraak) op basis waarvan advies kan worden gegeven over voeding en beste passende training.

Individueel of in groepsverband
Bij Health Spa kan individueel gesport worden, maar ook in groepsverband. In de grote zaal worden vrijwel continue groepslessen gegeven varierend van eenvoudige inspanningsoefeningen tot complexe trainingen met choreografie. Ook spinning (fietsen) behoort tot de mogelijkheden.

Voor jong en oud
De klanten van Health Spa vormen een mooie afspiegeling van de regio. Jong en oud sporten in een gemoedelijke sfeer, iets waar veel waarde aan gehecht wordt.

Personal Trainers
Heeft u zich een speciaal doel voor ogen gesteld, of bent u op zoek naar die extra stimulans dan is een persoonlijke trainer wellicht iets voor U. Health Spa heeft meerdere persoonlijke trainers tot haar beschikking met wie u afspraken kunt maken. Zij kunnen u in raad en daad bijstaan om uw doelstelling te bereiken. Informatie kunt u verkrijgen door met de personal trainer die u aanspreekt contact op te nemen. Bekijk op onze speciale pagina voor de mogelijkheden.

Kenmerken

Faciliteiten:
Bruiners
Gezondheidstest
Power bruiners
Sauna
Stoombad
Zonnebank
Zwembad
Soort fitness:
Bedrijfsfitness
Cardio fitness
Fitness algemeen
Fitness-centra
Sportschool
Soorten training:
Aerobics
Afvallen
BBB
Body control
Body power
Bodypump
Bodyshape
Cardio
Circuittraining
Conditie
Dieetadviezen
Figuurcorrectie
Gewichten
Groepslessen
Kracht training
Pilates
Poweryoga
Spinning
Steps
Street/jazz dance
Stretching
Tae bo
Zumba

Reviews

Plaats een review
|
Health Spa Den Haag, ronduit slecht
Beoordeling Healt Spa Den Haag. Ronduit slecht
Geen
Apparaten tonen niet het juiste gewicht. Als je op 2 dezelfde apparaten een gewicht van 10 kilo neerzet, dan lanceer je de gewichten op de ene en op de ander is het niet te tillen. Dit is meerdere malen aangegeven aan diverse instructeurs en begeleiders in de zaal. Er wordt niets mee gedaan. Leuk zo'n sleutel die alles registreert in de computer, zoals kracht en calorieverbruik. Maar als de apparaten niet de juiste gegevens tonen, niet het juiste gewicht, dan klopt er van de gegevens op je sleutel ook geen moer meer. Als je aangeeft medische klachten te hebben en medicijnen te gebruiken en hulp nodig hebt met voeding en training, staan ze je aan te kijken of ze water zien branden. Gewoon wat rustiger doen, meer advies kwam er niet uit. Afvallen...gaat u maar 1400 kca per dag eten. Minus de kcal die u verbruikt met trainen krijgt u dagelijks nog maar rond de 900 a 1000 kcal binnen. Crash dieet....ze adviseren crash dieten. Trainen met losse gewichten, ronduit slechte begeleiding. Hoeveel klachten we ook indienen, hoe vaak we ook aangeven dat de apparatuur niet naar behoren werkt, er wordt niets mee gedaan. Reden om contract op te zeggen. Ook op het opzeggen gaat niet van een leien dakje. Hoewel health spa overduidelijk niet functioneert, zijn verantwoordelijkheden en plichten niet nakomt, wordt ik wel geacht mijn verplichtingen na te komen tot einde contract en dus te blijven betalen. is het nakomen van verplichtingen geen tweerichtings verkeer? Veel te dure club. Onvriendelijk en ongeinteresseerd personeel. Hallo bij binnenkomst en dag of fijne avond bij weggaan kost doorgaans teveel moeite. Doe mij dan maar kneets Gym met al die gevaarlijke bodybuilders. Altijd zeer behulpzaam en vriendelijk bij Kneet,
Waardering:
1.0 2.0
|
Health Spa, als je van een huiskamer houdt
Recentie/review/beoordeling Health Spa. Ben enige tijd lid geweest van deze zogenaamde luxe fitness club.
De apparatuur is mooi en wordt goed onderhouden maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ze schenken bier aan de bar ;-)
Als je in de namiddag gaat sporten dan mag je blij zijn dat de douches, toiletten en apparaten nog schoon zijn. Sommigen lessen zijn daadwerkelijk een ongeorganiseerde boel. De één doet het links om en de ander rechtsom. Verder maakt het niet uit of je blessures hebt, daar vragen ze niet naar voordat een les begint. Nee, als je even niet mee kan komen dan gaan ze naast je staan en roepen ze pijn is fijn e.d. Een ander punt van attentie is het contract. Ze verlengen namelijk automatisch je contract voor de overeengekomen periode. Dus let goed op wat je wilt. Voordat ik hier lid was, was ik lid van een landelijke keten dat was toch allemaal een stuk professioneler en beter georganiseerd. Wat betreft het publiek dat komt is voornamelijk 40+ en ouder. Nee ik zou voor die velen euros per maand (minimaal) toch naar een andere sportschool gaan.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Innergize Pilates(8.2/10.0)0.9km
Den Haag - Meloenstraat 16
 
 
Health & Fitness Centre Unique(8.0/10.0)1.3km
Den Haag - Kruisbessenstraat 8
 
 
Sportinstituut 2 B. Fit(8.2/10.0)1.3km
Den Haag - Alphons Diepenbrockhof 1
Soorten training: Conditie, Power, Shape, Vetverbranding, Yoga, ...
 
 
Good To Be Fit(8.2/10.0)1.4km
Den Haag - Laan van Eik en Duinen 105
Soort fitness: Bedrijfsfitness
Soorten training: Afvallen, Cardio, Groepslessen, Health, Spinning, ...
 
 
Anneke de Zeeuw(8.0/10.0)1.5km
Den Haag - Landrestraat 547
 
 
Re-Balance Pilates Studio(8.0/10.0)1.7km
Den Haag - Goudenregenstraat 213
Soort fitness: Studio
Soorten training: Cardio, Groepslessen, Pilates, Power, Shape, ...
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Gravenzande - Delft - Den Hoorn Zh - Honselersdijk - Leidschendam - Naaldwijk - Nootdorp - Rijswijk Zh - Voorburg - Wateringen
Fitness Spot maakt onderdeel uit van XindMedia - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden fitnesscentrum - Contact