Sportscholen Hazerswoude-dorp

Top 10 sportscholen in Hazerswoude-dorp

Compleet overzicht van alle sportscholen in Hazerswoude-dorp en omgeving

In Hazerswoude-dorp zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Hazerswoude-dorp?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Hazerswoude-dorp

Hazerswoude-dorp is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 5767 inwoners, bestaande uit 2870 mannen en 2897 vrouwen, verdeeld over 2349 huishoudens. Per 2349 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Hazerswoude-dorp en omgeving