Sportscholen Hardinxveld-Giessendam

Top 14 sportscholen in Hardinxveld-Giessendam

Compleet overzicht van alle sportscholen in Hardinxveld-Giessendam en omgeving

In Hardinxveld-Giessendam zijn 14 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Hardinxveld-Giessendam?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 17925 inwoners, bestaande uit 8887 mannen en 9038 vrouwen, verdeeld over 7131 huishoudens. Per 1783 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 14 sportscholen in Hardinxveld-Giessendam en omgeving