Sportscholen Gasselternijveenschemond

Top 10 sportscholen in Gasselternijveenschemond

Compleet overzicht van alle sportscholen in Gasselternijveenschemond en omgeving

In Gasselternijveenschemond zijn 10 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Gasselternijveenschemond?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Gasselternijveenschemond

Gasselternijveenschemond is een plaats in de provincie Drenthe en telt in 670 inwoners, bestaande uit 338 mannen en 332 vrouwen, verdeeld over 252 huishoudens. Per 252 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 10 sportscholen in Gasselternijveenschemond en omgeving