Zoeken op je postcode

Comefit Club

Comefit Club

8.5 / 10.0
(7 stemmen)
Buitendams 507
3371BK Hardinxveld Giessendam
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0649314619
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@comefitclub.nl
51.8245494.80946
7 4.2939189189189 8 8.5
Gemiddelde waardering uit 7 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Comefit Club is niet de allergrootste aanbieder van groepsfitnesslessen in Hardinxveld-Giessendam en omstreken met haar 2 zalen van 160 m2 aan werkvloer, maar Comefit Club biedt wel de allerbeste hoogwaardige groepsfitnesslessen aan. Hierbij valt te denken aan zumba, gladiator workout, bodyshape, pilates, polefun, kids streetdance, senior fit, thaibo, bkick en qi gong. Het voordeel van groepsfitnesslessen is, dat er altijd begeleiding is van een instructrice. Wij passen met alle gemak per individu de lessen aan aan de persoonlijke omstandigheid. Zo kunnen mensen met obesitas, maar ook bijvoorbeeld zwangere dames, mensen met rugproblemen, etc. prima bij ons terecht. Daarnaast bieden wij comfort en gezelligheid. Mede onze laagdrempeligheid is onze kracht.

Kenmerken

Faciliteiten:
Groepsfitnesslessen
zumba, gladiator workout, bodyshape, polefun, pilates, senior fit, kids streetdance, thaibo, bkick, qi gong

Reviews

Plaats een review
|
Comefitclub voor iedereen wat
Een hele gezellige sfeer en erg laagdrempelig. Er is van alles te doen. Voor jong en oud!
Voor mij is het ideeal dat ik kan gaan wanneer ik zin heb en tijd. Want mijn man heeft onregelmatige tijden dat die thuis is. Dus met 2 kinderen is dit een ideale oplossing.
Nog niet gevonden!
Waardering:
5.0 10.0
|
gezellig sporten met persoonlijke aandacht
Ik ben een sportief ingesteld persoon en ben lid geweest van verschillende sportclubs. Niet voor niets ben ik nu al jaren lid bij comefit club. Niet alleen worden er verschillende lessen geboden met goede instructrices, je kunt binnen lopen als je zin hebt, bij welke les dan ook en wordt altijd vrolijk verwelkomd. De eerste sportclub die ik heb meegemaakt waar de instructrice de naam kent van iedereen en een kaartje stuurt als je even niet geweest bent. Erg motiverend en gemoedelijk!
gezellig, gemoedelijk, persoonlijk, deskundig, variatie en wordt naar je mening gevraagd
die heb ik nog niet gevonden
Waardering:
5.0 10.0
|
alles is mogelijk!
Je kunt switchen van dag tot dag, van uur tot uur en je kunt elke sport doen die je wilt. Een geweldige service, gezellige instructrices en goede en sportieve lessen! Echt altijd heel leuk om naartoe te gaan!
Het enthausiasme van iedereen die er les geeft
Geen idee!
Waardering:
5.0 10.0
|
Comefit Club is top!
Comefit Club heeft een grote variatie aan groepslessen, die gegeven worden in mooie, sfeervolle zalen met goed geluid, mooie lampen en veel ruimte. De lessen worden gegeven door enthousiaste en proffesionele instructeurs en dat alles bij elkaar maakt dat je er graag komt.
De sfeer is er super!
Zijn er niet!
Waardering:
5.0 10.0
|
Nu al leuk!
Ik kom nog niet zo heel lang bij Comefit Club maar ik vind het nu al gezellig en voel me er al helemaal thuis! Gezelligheid is zeker net zo belangrijk als een professionele les neer zetten. En dat doen ze ook nog eens! Zeker een aanrader om een keer te komen kijken.
Kwaliteit!
Waardering:
5.0 10.0
|
Gezellig sporten bij Comefit Club!
Gezelligheid, persoonlijk contact, vrije abonnementsvormen, grote diversiteit in lesvormen, professione instructors, leuke extraatjes etc. Kom dus sporten bij Comefit Club!!!!
Zie hierboven!
Geen!
Waardering:
5.0 10.0
|
sporten bij comfit club is bijzonder!
Sporten bij comefitclub is meer dan bijzonder. Aandacht en gezelligheid is niet te vergelijken met andere clubs.
Abonnementsvormen die niet langdurig zijn. Vrije inlooplessen, veel variatie in aanbod, deskundigheid van docententeam, erg gezellig en gemoedelijk.
Geen fitness
Waardering:
4.0 8.0
|
Geweldig sporten bij Comefit Club!!!
Ik ben al geruime tijd lid van Comefit Club, omdat je er geweldig kan sporten. Het is er altijd gezellig, de instructrices zijn top, er is een groot scala aan lessen en je kan switchen van dag naar dag. Ik werk onregelmatig dus dat is grandioos. Ik kom altijd met een voldaan gevoel thuis als ik gesport heb bij Comefit Club.
Gezellig Ik krijg gratis thee tijdens pilates, fijn! Professionele instructrices. Alles kan, alles mag. Leuk lesaanbod, voor ieders wat wils.
Geen natuurlijk!
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Fitness & Beauty Palace(8.0/10.0)1.5km
Sliedrecht - Valkweg 6
 
 
Paramedisch Trainingscentrum Sliedrecht (PTS)(7.8/10.0)2.3km
Sliedrecht - Stationspark 700
 
 
Sportstudio, Bodycare & Sunservice Sliedrecht(8.2/10.0)2.5km
Sliedrecht - Van Goghstraat 85
 
 
Fitness en Gezondheidscentrum Body Language(8.0/10.0)2.9km
Hardinxveld Giessendam - Griendaak 6
 
 
Jiskoot & Vervoort(8.0/10.0)6.2km
Werkendam - van der Kunstraat 4
 
 
First Class Sports(7.8/10.0)6.9km
Papendrecht - Visschersbuurt 1
Betaalbare fitness met een persoonlijke touch, dat is waar wij voor staan. Wij nodigen u uit voor een kennismaking tijdens de inloopweken van 2 t/m 14 januari 2012. U bent van harte welkom! Geopend v.a. 16 januari 2012 Graag tot ziens, Team First Class Sports ...meer...
 
 

Plaatsen in de buurt

Alblasserdam - Dordrecht - Gorinchem - Groot-Ammers - Hendrik Ido Ambacht - Nieuw Lekkerland - Papendrecht - Sliedrecht - Werkendam - Zwijndrecht
Fitness Spot maakt onderdeel uit van XindMedia - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden fitnesscentrum - Contact