Sportscholen Broek in Waterland

Top 11 sportscholen in Broek in Waterland

Compleet overzicht van alle sportscholen in Broek in Waterland en omgeving

In Broek in Waterland zijn 11 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Broek in Waterland?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Broek in Waterland

Broek in Waterland is een plaats in de provincie Noord-Holland en telt in 2655 inwoners, bestaande uit 1308 mannen en 1347 vrouwen, verdeeld over 1140 huishoudens. Per 1140 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 11 sportscholen in Broek in Waterland en omgeving