Sportscholen Alphen aan den Rijn

Top 12 sportscholen in Alphen aan den Rijn

Compleet overzicht van alle sportscholen in Alphen aan den Rijn

In Alphen aan den Rijn zijn 12 sportscholen beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle sportscholen bij jou in de buurt. Ieder bedrijf is handmatig geselecteerd en toegevoegd door Fitness-Spot.nl. Daarnaast heeft iedere sportschool een eigen bedrijfspagina met contact- en adresgegevens.

Sportschool in Alphen aan den Rijn?

In een fitnesscentrum kun je gebruik maken van fitnessapparaten en sport je samen met anderen. Het is mogelijk om individueel te sporten, met of zonder personal trainer. Fitness je liever niet alleen? Dan passen groepslessen beter bij jou. Per sportschool verschilt het aanbod in zowel fitnessapparatuur als begeleiding: in de ene sportschool heb je veel keuze uit fitnesstoestellen en extra's, zoals een sauna, en bij de ander slechts de basics. Zo is er altijd een fitnessstudio die bij jou past.

Over Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een plaats in de provincie Zuid-Holland en telt in 72954 inwoners, bestaande uit 35884 mannen en 37070 vrouwen, verdeeld over 31475 huishoudens. Per 2623 huishoudens is er 1 sportschool beschikbaar.


Overzicht van de top 12 sportscholen in Alphen aan den Rijn